Barnförbjudet!!

Hittade detta på nätet och hoppas du/ni inte tycker det är stötande..
Så sluta läs NU om du är känslig för erotik..
Och som sagt jag har varnat dig!image5822 St Användbara Bög-Tips Om Att Förföra En Man


1. Om du ser en karl som du gillar - ta för dig! Vänta inte på att han ska uppvakta dig. Då kanske det inte händer något...

2. Se så bra ut som möjligt. Inspireras av bögar, som lägger ner massor av tid på gym och hos frisören. Man vet ju aldrig vem man kan träffa när man bara går ut och ska handla på Konsum... Glöm inte att föra dig sexigt, sexigt, sexigt.

3. Ta initiativ. Många män är ovana vid sånt.

4. Visa att du vet vad du vill! Då går han igång.
Överraska honom. Män är inte alltför bortskämda med att deras partner verkligen förbereder en miljö eller sig själv för sex. Använd all din fantasi och kör hårt.

5. Bjud gärna på en oväntad sexaktivitet. En liten isbit i hans stjärt till exempel (se bara till att den inte har några vassa kanter) kan bjuda på oväntad ahhhh-reaktion från hans håll.

6. Smek honom på insidan av armarna, där halsen övergår i axlar samt på insidan av låren.

7. Glöm inte hans bröstvårtor! Många svävar i ovisshet om att cirka 50 procent av männen älskar att få bröstvårtorna slickade, kyssta, tvinnade, dragna, nafsade, masserade, nypta och till och med smyckade med klämmor.

8. Sug på hans fingrar. Alla män älskar detta.

9. Förspel måste inte äga rum enbart i sängen. Börja tafsa honom i skrevet långt innan han ens tänkt ordet "sex".

10. Ju längre förspel, desto mer intensiv orgasm får han.

11. Han är extra känslig efter att han tränat! Har han varit på gymmet är hans muskler varma och blodfyllda. Ägna hans varma toros extra uppmärksamhet.

12. Ligg inte stilla i sängen - rör dig gärna. Alla män fasar för en partner som beter sig som en "död fisk".

13. Saliv är bra smörjmedel då du ska smeka hans penis.

14. Men även glidmedel är bra! Var frikostig. Använder ni kondom, droppa gärna en klick glidmedel också INUTI kondomen för smidigare påsättning.

15. Underskatta inte handarbete. Hantera hans penis bestämt men ömsom mjukt, ömsom hårdare. Det finns två typer av smek: högintensivet och lågintensivt. Högintensivt är en häftigare takt och ett hårdare grepp. Lågintensivt innebär en softare lugnare massage. Kör gärna en kombination av dessa två för att hetsa upp honom maximalt.

16. Män älskar att se sin ejakulation komma. Erbjud honom gärna att spruta över dina bröst och mage. Även om du själv inte fattar vad det är som är så märkvärdigt med att se satsen komma - han älskar det.

17. Män älskar också oralsex. Men du måste visa honom att du älskar det. Oralsex handlar mycket om attityd. Om du ser äcklad och uttråkad ut, kommer han knappast till sjunde himlen.

18. Försiktigt med tänderna. Så du inte gör illa honom under avsugningen.

19. Ett finger i hans stjärt kan göra honom vild av lust. Då stimuleras nämligen hans G-punkt som sitter en bit in i anus.

20. Glöm inte pungen! Många betraktar pungen som en ovälkommen kusin från landet. MISSTAG! Visa att du vet att pungen är ett känsligt område. Kyss den, slicka på den, massera den. Pungen är smärtkänslig så se upp så du inte gör illa honom. I övrigt, ta gärna hela i munnen. Han kommer att dyrka dig för det.

21. Många bögar som varit med kvinnor säger att kvinnor inte har ett tillräckligt hårt grepp om penisen när det närmar sig orgasm. Experimentera med fastare handarbete.

22. Utsätt honom gärna för mild "sexplåga" - i form av att du gärna slutar smeka honom när han tycker att det är som skönast. För att återuppta det han njöt av, först när han ber om det.
-----------------------------------------------------------------------------

Så förför du inte en KVINNA !

1) ATT INTE KYSSAS FÖRST - Att undvika hennes läppar och dyka rakt på de erogena zonerna, får henne att känna det som att du betalar för stunden och försöker få valuta för insatsen genom att utesluta allt icke nödvändigt. En riktigt passionerad kyss är grundläggande för förspelet.

2) ATT BLÅSA FÖR KRAFTIGT I HENNES ÖRA - Erkänn att någon skolkamrat sagt till dig att flickor älskar detta. Men det är en viss skillnad mellan att vara erotisk, och att blåsa som om du försökte förinta tårtljusen på din 50-årsdag. Sånt gör ont.

3) ATT INTE RAKA SIG - Du glömmer ofta att du har ett piggsvin på hakan, som du stryker upprepade gånger mot din partners ansikte och lår. När hon kastar med huvudet från sida till sida är det inte passion, det är som hon försöker komma undan.

4) ATT KRAMA HENNES BRÖST - På samma sätt som en hemmafru undersöker en melons mognad, agerar de flesta män när de lägger händerna på ett par bröst. Stryk, smek och var varsam med dem.

5) ATT BITA PÅ HENNES BRÖSTVÅRTOR - Varför skyndar män till en kvinnas bröstvårtor för att klämma ihop dem som om de försökte tömma hennes kropp på luft via hennes bröst? Bröstvårtor är väldigt känsliga. De klarar inte av tuggande. Slicka och sug på dem mjukt. Att fladdra med tungan över dem funkar. Att låtsas de är en hundleksak gör det inte.

6) ATT SKRUVA PÅ HENNES BRÖSTVÅRTOR - Sluta med det där skruvandet med bröstvårtan mellan tummen och pekfingret, som om du försäkte få in en radiokanal i ett backigt område. Fokusera på hela brösten, inte bara på utropstecknena.

7) ATT STRUNTA I RESTEN AV HENNES KROPP - En kvinna är inte en motorväg med endast tre rastplatser; Tuttkulle Öst och Väst, och Mitt-tunneln. Det finns stora områden på hennes kropp som du alltför ofta struntat i när du kört rakt ner i kvarteret Vagina.

8) ATT FASTNA MED HANDEN - Att inte vara fingerfärdig i underklädesregionen, kan resultera i att fingrar och trosor trasslar ihop sig. Om du ska vara så aggressiv, be henne hellre att ta av det sabla skitet.

9) ATT GE HENNE EN LITEN PRESENT - Att göra sig av med kondomen är mannens ansvar. Du använde den, du får ta hand om den.

10) ATT ATTACKERA KLITORIS - Direkt tryck är väldigt obehagligt, rotera istället milt med fingrarna längs sidorna av klitoris.

11) ATT PAUSA - Kvinnor, i motsats till män, fortsätter inte där de stannar. Om du stannar, går de tillbaka till ruta ett väldigt fort. Om du kan avgöra att hon inte är där, fortsätt till varje pris, förlamad käke eller ej.

12) ATT KLÄ AV HENNE PÅ TAFATT SÄTT - Kvinnor hatar att se dumma ut, och dum kommer hon att se ut om hon är naken nertill och har tröjan fast över huvudet. Packa upp henne som en elegant present, inte som en leksak.

13) ATT KILA FAST TROSORNA UNDER FÖRSPELET - Att stryka henne mjukt över byxorna kan vara väldigt sexigt. Att stoppa upp tyget mellan benen och gnida det fram och tillbaka, är det inte.

14) ATT VARA BESATT AV VAGINA - Även om de flesta män kan hitta klitoris utan karta, tror de fortfarande att vaginan är det enda som gäller. Det tar inte längre tid att stoppa ner handen där, än det skulle gjort att stoppa stulna sedlar i en skorsten. Detta är i princip okej, men om du inte är försiktig kan det göra ont - så rusa inte iväg. Det bästa är att först vara uppmärksam på klitoris och de yttre delarna av vagina, stoppa sedan mjukt in ett finger och se om hon tycker om det.

15) ATT MASSERA FÖR HÅRT - Du försöker ge henne sensuell, avslappnande massage för att få henne i stämmning. Händer och fingertoppar är okej, armbågar och knän är det inte.

16) ATT KLÄ AV SIG FÖR TIDIGT - Forcera inte situationen genom att strippa innan hon åtminstone gjort någon ansats att få av dig paltorna, om så bara genom att knäppa upp några knappar.

17) ATT TA AV SIG BYXORNA FÖRST - En man i kalsonger och strumpor är en man när han ser ut som värst. Ta av strumporna först.

18) ATT GÖRA DET FÖR FORT - När du kommer till penis-i-vagina situationen, är det värsta du kan göra att pumpa på som ett industriellt kraftverktyg. Den tekniken kommer ganska omgående att få henne att känna sig som en föråldrad löpande-bandet arbetare. Bygg upp långsamt, med rena, raka, jämna stötar.

19) ATT GÖRA DET FÖR HÅRT - Om du slår dina höftben mot hennes lår eller mage, är smärtan att jämföra med två veckors ridande, koncentrerat till ett par sekunder.

20) ATT KOMMA FÖR FORT - Varje mans fasa. Av förståeliga skäl. Om du skjuter innan du sett hennes ögonvitor, backa upp med en plan för att försäkra dig om hennes njutning också.

21) ATT INTE KOMMA FORT NOG - Det kan kanske tyckas att pumpande i en timme utan att nå klimax gör dig till en sexgud, men för henne innebär det mera troligt en avdomnande vagina. Köp åtminstone något spännande att hänga på väggen, så hon har något att titta på medan du leker maratonmannen.

22) ATT FRÅGA OM DET GÅTT FÖR HENNE - Du borde faktiskt kunna avgöra det. De flesta kvinnor låter. Men om du verligen inte vet, fråga inte!

23) ATT VARA ALLTFÖR FÖRSIKTIG VID ORALSEX - Gör inte som en stor katt skulle gjort vid ett fat mjölk. Sätt till hela munnen där nere, och koncentrera dig på att mjukt rotera och fladdra med tungan på hennes klitoris.

24) ATT TRYCKA NER HENNES HUVUD - Män envisas med att göra detta tills penisen är mellan hennes ögon, i hopp om att det väldigt snabbt ska leda till att munnen och penisen blir ett. Alla kvinnor hatar detta. Det är ungefär tre steg från att bli dragen in i grottan i håret. Om du vill att hon ska använda sin mun, använd din egen; försök att prata förföriskt till henne.

25) ATT INTE VARNA HENNE INNAN DET GÅR - Sperma smakar som havsvatten blandat med äggvita. Det är inte alla som gillar det. När hon utför oralsex, så varna henne så att hon kan vidta nödvändiga åtgärder.

26) ATT FLÄNGA RUNT NÄR DU FÅR ORALSEX - Stöt inte. Hon står för rörelserna när hon ger oralsex. Du ska bara ligga där. Och ta inte tag i hennes huvud.

27) ATT INSPIRERAS AV P-RULLAR - I porrfilmer ser det ut som att kvinnor älskar när män sprutar på dem. I verkliga livet innebär det bara mer tvätt.

28) ATT LÅTA HENNE RIDA I EVIGHETER - Att be henne vara överst går bra. Att ligga där och grymta medan hon gör grovjobbet är det inte. Kela med henne så hon inte känner sig som kaptenen på en skuta. Och låt henne vila.

29) ATT FÖRSÖKA HA ANALSEX OCH LÅTSAS ATT DET VAR EN OLYCKA - Det är på det här viset som män får rykte om sig att vara okapabla att följa regler. Om du vill ha den där, fråga henne först. Och inbilla dig inte att du kan skylla på att du är full.

30) ATT TA FOTON - När en man frågar "får jag ta en bild av dig?" hör hon "...för att visa mina kompisar". Låt henne åtminstone få förvara dem.

31) ATT INTE VARA FANTASIFULL NOG - Fantasi kan vara allt från att rita mönster på hennes rygg, till att hälla honung på henne och slicka bort den. Frukt, grönsaker, is och fjädrar är bra rekvisita; het stearin och färgningsmedel är det inte.

32) ATT DASKA DIN MAGE MOT HENNES - Det finns inget ljud som är mindre erotiskt. Det är lika sexigt som en raptävling. 33) ATT ARRANGERA HENNE I FÅNIGA STÄLLNINGAR - Om hon vill utföra avancerad yoga i sängen så okej, men såvida hon inte är en rumänsk gymnast, var inte alltför ambitiös. Fråga dig själv om du vill ha en sexpartner med muskelbristningar.

33) ATT LETA EFTER HENNES PROSTATA - Läs detta; anal stimulering känns bra för män för att de har en prostata. Det har inte kvinnor. 35) ATT GE HENNE SUGMÄRKEN - Att mjukt suga på halsens sidor är väldigt erotiskt, om man gör det försiktigt. Ingen kvinna vill behöva bära polotröja och käcka sjalar veckorna i ända.

34) ATT HÖGLJUTT INSTRUERA - Skrik inte ut uppmuntrande tillrop som en tränare med megafon. Det är inte direkt upphetsande. 37) ATT PRATA SNUSK - Det får dig att framstå som en ensam tidningsredaktör som ringer en sexlinje. Om hon gillar snuskprat, kommer du att upptäcka det.

35) ATT STRUNTA I OM HON FÅR ORGASM - Du måste slutföra arbetet. Försök tills du får rätt på det, så kommer hon kanske att göra detsamma för dig.

36) ATT KROSSA HENNE - Män väger generallt mer än kvinnor, så om du ligger lite för tungt på henne, KOMMER hon att bli blå.

37) ATT TACKA HENNE - Tacka aldrig en kvinna för att hon haft sex med dig. Ditt sovrum är inget soppkök.

Upprop på beninpriset

http://www.bensinskatteuppror.se/

skriv på  tack!

Badhusbesök

Jag brukar bada på badhus rätt ofta, men nu var det mycket länge sen sist kanske i våras nån gång..

Nåja jag tog Forsgrenska Badhuset på medborgarplatsen, tänkte att det var ett nytt ställe där kanske det är lugnt och bra.

Men vad jag bedrog mig, ingen bubbelpool, de hade en *Må bra vecka* man skulle gratis ikväll få sin kroppsvikt mätt på nåt särskilt vis..  Joo om man bokat innan besöket skulle man få det.

Gick runt och kollade stället, en ångbastu, en vanlig bastu och ett slags kallbastu?
I Ångbastun kom ångan upp underifrån på bänken, jag höll på att bränna mig! Så att folk undvek att sitta så man satt med benen på bänken.
I vanliga bastun var det många och en "gubbe" pratade högt och höll show för hela sin själ.. han gillade visst att prata.. men inget lät klokt..
I kallbastun satt herrarna på rad, inte en sa ett ord och de bara satt där..

Blir nog inga fler besök där,

jo jag simmade några längder..
Vägde mig
och verkar ha gått ner 2 kilo. Bortångad?

Fyyyy

 Häromdagen skrev jag vaknade utvilad. Natten därpå sov jag bara 20 minuter pga storbråk.
Ja inte jag och min man utan snarare på jobbet.

Igår hade vi middagsbesök, jag kom hem fr jobbet efter 36 timmars vaket tillstånd somnade jag överallt så jag la mig *tidigt*.
När Lars kom för att sova så sa jag *Vilken migrän jag har*
Han brydde sig inte så jag vaknade vid 06,00 med HEMSK huvudvärk, tog en tablett somnade om med en kall handduk blötlagd på skallen.
Vaknade igen vid 0800 lika sjuk kräkfärdig somnade om
Vaknade 10.25 nästan frisk!


Drack kaffe åt bananer (Lidl 5.98/kilot!) och blev tämligen OK.
Larskom hem vi tog oss en promenad med hundarna.
Sen hem han sover nu han ska jobba inatt.

Jag är energisk och ska åka in till stan.
Packa en väska med badkläder ifall jag besöker ett badhus.
Länge sen sist.
Inte sen ormen *föll* på min kropp
image57
höstbild - fast vi har ju fått LITE snö...  bilden togs i oktober tror ja

Lite som ryktet går...

image56
Lisa hittade en kul grej hos Mia och Lotta gjorde den så jag var tvungen att göra den och nu har snart alla den på sin blogg.

Ett eget konstvärk.


Hur man hittar dit då måste man besöka damerna hemsidor..

jag steker tunnpankaka så jag hinner inte lägga in länkarna..

men prova på

http://lizaloop.blogg.se


Måste vända på pannkakak  ciao

Vaknade utvilad

Imorse sovit gott.
Drömt om cancersvulstar (inte om bögar - såklart)..

Igår var det jobb och jag var förbi min chef och hade lönesamtal.

Fick löneförhöjning nästa år också.

I dag ska räkningarna betalas.

Pengarna räcker inte till

OM du har för mycket pengar så mailar jag gärna dig mitt bankkonto.

Är med räkningarna precis som med tandläkare
*Finns många hål att fylla igen*

Jag ska jobba inatt

Nu ska jag äta frukosten klart  musli med fil och svart kaffe.
Ta mig ett bad
Promenad med hundarna
Kanske handla lite mat.

Ha det bra!

image55
Blev så himla sugen på pizza
Tänkte dela med mig den känslan hi hi

Linuz har fått sig ett dopp

I badkaret med diverse doftande god shampoo och skrubbad på ryggen

image51

Han gillade det INTE...
Men han blev vackrare mer krullig och framförallt så mindre smutsig

image52
Innan huvudet doppades


image53
Efter torkningen med både frotte och fön

 Jezzie höll sig undan..

Söndagmorgon

Blev väckt av den där hemska Linuz med hans gnäll.
FYYY för gnälliga hundar på söndagmorgnar. Ni som har cocker spaniel vet kanske vilka ljud de har för sig.
Bara för att jag skriver om honom nu så slickar han mina fötter undergivet. Men det kommer han ingen vart med.


Igår var jag ute och drack öl.

Mår bra idag i alla fall.


Kom hem redan ca 01.00 det är så trist att gå ut ensam.

Lars sover nu ska stiga upp ca 13.00 - han är jäkligt tråkig bara sover och sover.
Sedan så är han seg och har bara två njutningar - han vill röka och äta mat.


Vad har man honom till för egentligen?

Jag har det inte lätt en gnällande cocker och en seg lat make.

Tur Jezzie är fin.


Igår blev jag bestraffad för min elakhet - för jag kände stickningar i underläppen så nu har jag munsår.
Vi har salva som jag smörjde med inatt.


Ja-a nu ska jag väl kanske klä mig  eller ska jag vara naken idag hela dagen och äta mat och röka och göra ingenting??? (Den där maken borde få smaka på egen medicin)
image50
Sitta lite tilltrasslad på en hylla och betrakta livet och dess möjligheter

komma till insikt att man kanske ska kliva ur sina spår och fortsätta livet i en labyrint med massa val.

JAG HAR TRÅÅÅÅKIGT!Fick en kul text per mail - Tack Kicki-Ricki!

Kvinnors svenska i kontaktannonser
1. i 40-årsåldern = fyller 50 i år
2. äventyrlig = har legat med alla
3. vältränad = saknar bröst
4. medelmåttigt utseende = ful som stryk
5. vacker = patologisk lögnare
6. ständigt leende = går på droger
7. emotionellt säker = går på medicinering
8. feminist = fet
9. fri själ = knarkare
10. rolig = irriterande
11. new age = kroppshår på fel ställe
12. öppet sinne = desperat
13. utåtagerande = pinsamt högljudd
14. passionerad = sjaskigt fyllo
15. professionell = bitch
16. mullig = fet
17. något överviktigt = sjuklig fetma


Kvinnors svenska i vardagen

1. Ja = Nej
2. Nej = Ja
3. Kanske = Nej
4. Vi behöver = Jag vill ha
5. Jag är ledsen, men... = Du kommer att få ångra det här
6. Vi behöver prata.... = Nu har du ställt till det...
7. OK, gör som du vill = Passa dig jävligt noga
8. Jag är inte alls arg = Klart jag är arg, din idiot.
9. Vad du är uppvaktande ikväll = Tänker du bara på sex?


Mäns svenska i vardagen

1. Jag är hungrig = Jag är hungrig
2. Jag är sömnig = Jag är sömnig
3. Snygg klänning = Snygg urringning
4. Jag älskar dig = Jag vill pöka nu
5. Jag har tråkigt = Vill du pöka med mig?
6. Ska vi dansa? = Vill du pöka med mig?
7. Kan jag ringa dig nån gång? = Vill du pöka med mig?
8. Ska vi gå på bio? = Vill du pöka med mig?
9. Får jag bjuda dig på middag? = Vill du pöka med mig?
10. Dom skorna passar inte till dräkten = Jag är bög

De fem hemligheterna för att få ett förhållande att fungera:


1. Det är viktigt att hitta en man som hjälper till i hushållet, som lagar mat, städar och som har ett bra jobb.
2. Det är viktigt att hitta en man som kan få dig att skratta.
3. Det är viktigt att hitta en man du kan lita på, och som inte ljuger.
4. Det är viktigt att hitta en man som är bra i sängen och som älskar att ha sex med dig.
5. Det är viktigt att dessa fyra män inte känner varandra.      


Hur man imponerar på en kvinna

Ge henne vin, överraska henne, ring henne, ge henne komplimanger, krama henne, ta ut henne på restaurang, håll om henne, gå ut och handla med henne, le åt henne, skratta med henne, gråt med henne, ge henne smycken, kela med henne, köp blommor åt henne, håll hennes hand, skriv kärleksbrev till henne, lyssna på henne, åk till månen och tillbaka för henne.


Hur man imponerar på en man

Kom naken, ta med dig kall öl.
Slutligen : En nyligen gjord vetenskaplig undersökning bevisade att kvinnor tycker om olika manliga utseenden beroende på var de befinner sig på menstruationscykeln. När kvinnor har ägglossning tycker de om män med ett kraftiga, maskulina drag. Däremot, när kvinnor har PMS så föredrar hon män som är dränkta i bensin och antända, med saxar instuckna i ögonen och en brandyxa i ryggen.


 


Idag var det en (o) vanlig fredag - eller?

Vaknar med huvudvärk - vanligt
Går ut med hundar - vanligt?
Äter lite frukost - Vanligt.
Går en lång promenad med brev och bok till och från Årsta - vanligt..?
Ligger i soffan och ser på TV - vanligt!
Åker till Brandbergen med min man - vanligt - (nej andra gången i mitt liv..)
Gör middag - vanligt
Ser på TV igen - vanligt
Lars lånar min bil - vanligt
Han skjutsar mig till Agneta - ovanligt
Där stannar jag länge - vanligt
Träffar även Elin - ovanligt
Har mycket trevligt äter mat - vanligt
och stekta bananer med glass till efterrätt - ovanligt
Stannar tills mitt i natten - vanligt
Hem och går ut med hundarna - vanligt
Bloggar - hmm är det lite mer ovanligt än vanligt kanske?

Nu ska jag lägga mig!
Godnattkram
Lucas

I morse

vaknade jag 03.27 somnade inte om. La mig i soffan efter en timmes suckande i soffan kollade på TV.

GICK till jobbet från Östberga via Midsommarkransen och vidare till Västertorp. Haft möte hela dagen och sedan gick jag hem via Älvsjö så jag har gått ca 15-20 km.

Nu ikväll såg vi på TV jag höll på att somna hela tiden, trött trött trött.

Steg upp tog ut hundarna och vi funderade på MILKSHAKE på McDonalds. gick förbi vår närbutik och köpte 2 st 2 liters gräddglass en vanilj en hallonglass med krossad choklad.

På vägen hem mötte vi en grannfru med sina tre barn och man och en nyinköpt "vovssivovvovvalpivalpvalp"
Jag vet man låter ju så löjlig men en engelsk amstiff valp de har haft den i 2 veckor.. så söt!

Jezzie ska ju löpa snart så vi har tänkt para henne och då blir det väl sisådär 10-15 små "voffsivalpisar" i vårt hem..

Linuz springer runt runt runt och är livrädd att jag ska lämna honom nu. han är så sällskapssjuk.

SNart snnnnnaaaaarrrrrtttt  snarkar jag


Stirrar stoort för att hålla mig vaken

Hela släkten på en kväll

For på impuls till Södertälje ikväll.
Först till morsan, där var vi ett tag och försökte möblera om i hennes i sovrum.. Jaaa självklart på hennes iniativ.
Därefter snabbt till syrran och lämnade en påse till systerdottern.
Fort som 17 till Coop Forum för att handla, mjölk tandpetare och potatismos.
Träffade broder med fru på parkeringen så vi snackade lite om undulater bredband Paris otrohet och dildotillverkning.
In på Coop tog en kundkorg för att handla LITE.
Köpte mer och släääpade kundkorgen till kassan - ilfart hem och duscha nu ska vi sova.

Joo jag glömde köpa tandpetare och potatismos men kom ihåg en sak av tre och köpte mer därtill

ciao..

Lucas!

Namnbetydelse

Lucas

Förekomst

Mindre vanligt  

Härledning

Ett grekiskt namn som eventuellt är en kortform av det latinska namnet Lucanus som betyder innevånare från Lucania, en stad i Syditalien.

Äldsta belägg i Sverige

1309

Historiska personer

Lucas Moodysson, född 1969, filmregissör.

Latinskt

Hittade en länk via Eva en bloggvän...

namn

Hemska öde!

Var ute med hundarna nyss. Det är mitti natten en måndag kl 23.25.

Kopplade hundarna

Kände i fickan jo nycklarna där.
Låser inte vår ytter dörr som jag ALLTID annars gör.

Går ut ytterdörren smäller igen.

Känner efter igen och JÄKLAR jag hade jobbarnycklarna i fickan hemnycklarna ligger inne.

UTELÅST
Kollar runt och alla som jag eventuellt skulle våga störa sover eller har stängda balkonger eller fönster.

Tar en runda runt huset..

Fryser jag ihjäl inatt?

Hundarna gnäller - varför går vi inte in igen??

Klättra upp på vår balkong och knacka våldsamt så min man vaknar? Han har nämligen lagt sig tagit sömnpiller och har öronproppar när han sover ( ja nu vet ni det också...)

Tänker så det knakar... inga grannar brukar gå ut eller komma hem denna tid.

Gissa var min mobil är då?? Jo på köksbordet.

Bilnycklarna likaså såklart.

Jaha det var inte så skojigt längre.

Kollar och kommer på att jag får allt klättra upp på vårt gamla soprumstak, svinga mig upp på loftgången och ta mig hem den vägen sedan ta nycklarna och gå ut igen.

Hopp hopp näää kommer inte upp på taket för högt..

Flyttar ett stor trädgårdsbord med inbyggda bänkar ni vet de som väger ton.. ställer det på högkant mot soprumsväggen.

Försöker klättra men nej nej..

Tar en av grannarnas stol på gården och kollar.. ställer mig på den och  Linuz börjar skälla och morra.

Jaha han väcker väl nån granne som ser mig ute och som ringer polisen.

Hyschar Linuz och klättrar upp. Kommer upp på taket det är en bit upp över balkongräcket till loftgången.
Men lyckas komma upp och ramlar så det dunkar i hela huset...
Springer in hämtar nyckeln Linuz tokskäller..
Kommer ut med nyckel, ställer tillbaka stol och trädgårdsbordet och går in med hundarna puh...

Lars sover och är helt ovetande om att han höll på att bli änkling.

Ska avslöja en sak.Jag har låst ut mig förr. Den gången var det på förmiddagen, jag gick ut med hundarna. Lars var hemma han for till skolan jag kommer hem.. utan nycklar utan mobil. jag ska jobba och är tvungen att gå till arbetet börsen är ju också hemma inlåst.
Kommer till jobbet ca 8 km promenadväg med två hundar och ringer min man som återigen är helt ovetande om att han eventuellt nästan blivit gräsänkling.

Vad lär man sig av detta då??

INGENTING...

Jobb jobb jobb besök jobb

Jag har haft jobbarhelg besök av ett exxx och datorn har varit upptagen av honom och däremellan så har jag försökt sova.
Nu for exxet hem.
Min man är ute och super skickar sms som är tomma och ringde aspackad.
För mig blir det alltså en tidig kväll och jobbar ju trots helgen även imorgon..

Har ikväll varit på Tanto och kollat läget - lugnt med vandalism iaf.

Igår var jag med jobbet till Torekällberget och kollade in både bockar och svin..Och ja både exxet och nuvarande är som svin hi hi
*skojar bara*

image43

Själv  tycket jag bäst om denna bild!! 


Den här tjejen skulle man haft..

Nåja som sagt tidig kväll mina vänner.

Kunglig Balettafton

Ja det var ju förbjudet att fotografera föreställningen så vi lämnade kameran hemma.
Tyvärr - för inredningen på pausen och folket hade ju varit skoj att visa.

Men här kommer bilder hemifrån när vi gör oss i ordning.

image40

Det var en upplevelse!  Både innan och efteråt, för vi klädde ju "upp oss" under glada skratt.
Jag hade på mig bröllopsskjortan och slips i rosa, Lars hade bröllopskavajen.

Vi åt på MAX innan, för vi kom för tidigt, gick lite på stan också.

4 Föreställningar, en med bara balettdansande män!  WOW!
En föreställning med bara kvinnor, wow, men självklart bra!

Och så två föreställningar blandat och den 3e hette din sista stund på jorden.
Känslosam och fin!

Den sista var otroligt fin i svart och vitt och många på scen samtidigt.

Vi blev positivt överraskade.

Men nu har jag bråttom till jobbet, åker kommunalt det är ju KAOS i trafiken - Lars fick ta min bil..

Information   om balettaftonen om du vill se.

Provar och ser om det går att läsa

en sak jag har skrivit...

image37

image38oki doki ska kolla nu hur det blev när jag publicerar detta..

image39

Mera publicerat

Detta har jag skrivit LÄNGE sedan..

image36

Insändare jag haft publicerat...

Irriterande beröm    (Allas Veckotidning 1994)

Jag är en frånskild pappa och har vårdnaden om min dotter.
Allt fungerar så bra det kan i vår situation, men det finns något som irriterar mig mycket:
- alla "gamla tanter" som berömmer mig för att jag är så duktig och sköter om både barn och hem!
Javisst, jag är duktig, men hur många ensamstående mammor får samma beröm?
Samtidigt är jag arg på alla som skäller på mig och min före detta fru för att vi skilt oss.
Har vi inte det svårt ändå??
Och vad vi än må haft för anledning är det väl högst privat?
*Tack för ordet*

Jag saknar ditt snusande....  (Hemmets veckotidning 1994)

Ligger ensam och känner mig övergiven...
När jag vant mig vid att sova ensam hittar jag en partner.
Då kan jag inte sova för jag är inte van vid att ha någon som snusar vid min sida.
När jag vant mig vid snusandet är förälskelsen borta och jag blir lämnad ensam.
Då kan jag inte plötsligt sova för att jag inte längre hör snusandet vid min sida.
Hon fann en annan, och nu ligger väl han sömnlös för att hon ligger där och snusar....
*Övergiven igen*
 
Jag längtar efter barnens röra     (Hemmets Veckotidning 1994)

Jag sitter här i mörkret och det är så tyst.
 Mina barn är hos sin mamma, jag är nyskild och har vårdnaden om våra barn.
Egentligen borde det vara skönt med en hel helg för mig själv,
men jag är som förlamad och får ingenting gjort
utan längtar enbart efter söndagskvällen när barnen kommer hem.
Jag har städat lägenheten, torkat golven, men det är för rent och snyggt.
Det är mysigare med barnens leksaker spridda över golven, med liv och rörelse.
Nu är det tyst som i graven.

Visst kan jag gå ut och ta mig en öl nånstans, träffa kompisar, men det känns fel.
Jag lever inte för det utan för mina barn
*Ensam pappa*

Alla kommer säkert i graven    Aftonbladet 1994)

(Söndagen den 21 augusti undrade vi i en artikel i Söndagstidningen om vi har råd att dö)

Hittills har jag inte sett någon död man eller kvinna längs vägkanten
- alltså kommer vi ned i graven på ett eller annat vis.
Att det sen är monopol på kostnaden är skrämmande!
Låt det bli mer konkurrens och släpp fram de billiga men värdiga begravningsbyråerna.
Gör som jag:
Skriv ner din sista önskan och tala om för dina anhöriga hur du vill ha det, då blir alla nöjda.
Jag är bara drygt 30 år men har redan haft klart för mig:
billigast möjliga alternativ och inget fika efteråt! Fika får ni göra med mig när jag lever!

*Jari*


Ge varann en frikväll     (Vi föräldrar 1995)

Vi har ett barn på 2 år och en baby på snart 4 månader.
Min fru har varit hemma med barnen hela tiden, att hon blir less ibland kan man förstå.
Då kom vi på att ge varann varsin "frikväll" i veckan.
Hon är fri att göra vad hon vill på måndagkvällar.
Oftast "låser" hon in sig i vårt gästrum med en bok eller ett handarete. Eller ringer någon väninna.
Onsdagar är det min tur, då brukar jag stanna i stan efter jobbet, gå i affärer, till badhuset eller nåt annat kul

Frikvällarna är roligare för både oss och barnen.
Jag får delta i deras lekar, vilket annars är svårt att hinna med.
Så inför frikvällar ni också om er tjej vill vara ledig eller mannen i garaget en kväll

*Jari*

(Skrattar gott, så himla manligt/kvinnligt denna insändare var!!!! - huvva!!)

Så blind jag varit!        (Allas Veckotidning 1994)

Det är ganska dåligt vad vi människor är dåliga på att uppskatta det vi har!
Vi gnäller så fort det blir ett par hundralappar mindre i lönekuvertet.
Men om man ser till det hela borde vi vara nöjda, vi har ju ändå husrum och mat för dagen.
Jag har sjäv varit dålig på att se det som är bra.
Men en dag tappade jag synen.
För ett kort ögonblick var jag blind!
Vad hände? Min värld rasade samman och jag trodde det var kört!
Jag skulle nog bli blind och orsaken var säkert en tumör i ögat!
Allt var bara hemskt.
Nu blev det läkarbesök och undersökningar
och jag fick tillfälle att konstatera vilken fin läkarvård vi har.
Till min lättnad fick jag veta att det bara varit en smärre blödning,
men allt var bra och jag skulle inte få några men.
Alltså var det en bagatell i förhållande vad jag trodde....
Det har gått några år sen det hände
och idag har jag en annan och positivare syn på tillvaron.
Säg det onda som inte har något gott med sig!
Nej tänk inte på det negativa le istället.
Tro mig du kommer att få ett leende tillbaka

*En ny värld*Oj jag blir generad när jag läser det jag skrev för snart 15 år sen..  men det var då det!!
(Lucas)

Söndagmorgon den 11 november 2007 (Farsdag)

Hej!

Skoj att DU tittar in här.
Vaknade imorse helt slut i hela kroppen som om jag varit ute och festat, sprungit maraton och sedan blivit halvt ihjälsslagen av en massa *huliganer*. = Hangover av sömnpiller och en massa mardrömmar.

Nåja steg upp drack kaffe och åt macka. Fortsatte min analys av ekonomin och sanningen är den att jag är konkursmässig.

Nåja tog en promenad med hundarna och det ÄR KALLT ute och lite, lite snö på marken.

Ekonomin gjorde att jag tittade på en massa pantburkar ute och tänkte att om man skulle ta en dag då man samlade burkar och flaskor - hela dagen bara leta..
Undrar om man blev förmögen, miljöaktivist, hånad, bortskrämd av de som anser att jag klampa in på "deras revir" och om man fick mersmak..

TÄNK om jag hittade pant för ca 100,- per dag, det skulle ge 3000,- på en månad..

Hmmm...  här sitter jag *bara* och bloggar..

Har laddat batterierna till kameran, skulle behöva ladda min kropp också men hittar inte laddaren.

Vad gör du en sån här farsdag??

Jag skulle ha behövt ringa min pappa, men täckningen på mobilen når inte andevärlden.
Men jag tänker på dig pappa just nu och hoppas du har det bra var du nu än är.

lördagens rapport

Har varit ute med hundarna länge idag gick till och från Tantolunden. Men vi mötte en hel del hundar och usch vad arg Jezzie var på de flesta så det är bara att inse att hon är snart i löpen.

image30
(Oljemålning av the Queen)Linuz vårt lakritstroll busade och drog i kopplet.. så himla ouppfostrad man kan vara.. men mot slutet gick han bra men säkerligen var han trött...

image29
Burr burr ska jag aldrig få gå till frissan??

Vad har min make gjort idag då??När han inte sov så tog han sig säkert ett bloss.. jag har knappt sett till honom idag..

För jag var bjuden på restaurang av min småkusin Agneta!

Hon är guldsmed och har gjort denna
image32
Häftig va!?

Och hon gjorde våra förlovnings/vigselringar.

Hon ska sälja sin tvättmaskin
image33

Och jag ska nu sova...


för imorgon KANSKE jag träffar syrran.
Sedan ska jag och min make på Fjollbåten..

Kram mitt i natten nånstans ifrån stockholms förorter till DIG!

Kollar in min ekonomi....

Detta har jag tänkt göra länge, men idag på morgonen var jag för trött, för att orka stå emot..

Gjort ett upplägg:

Ekonomi skulder och översikt


Företag

Skuld

Amortering

/mån

Ränta i Kr

Ränta i %

Aviavgift

Betalar/mån


Och nej nej detta är blankt för DIG!  Men för mig är det många fler rader...

Detta borde alla göra som har kontokortsskulder..

Man blir förvånad när man kollar räkningarna och hur *otydliga* vissa saker är..
Ett av korten har inte med räntesatsen i procent t ex.

Bilfirman jag köpte bilen av prutade ner räntan åt mig till 4,95% (mars 2007)
Nu är räntan på den fakturan 6,25 %...

En skuld betalar jag aviavgift på 40,- i månaden! (480,-/år)
En större skuld amorterar jag endast en liten summa på fast skulden är stor! Skulden minskar knappt..


Jaha så var den här dagen förstörd... 

ha ha  nej nej jag får det på papper och det är bra!

Värsta *Gördetsjälv-Lyxfällan*Och nej jag gifte mig icke rikt..men vi gjorde det av KÄRLEK
Vi är lika skuldsatta båda två...

*Vi borde skämmes tame fan*....


Jag vann på en tävling nyss!

Grattis!!!

Du och en vän får uppleva den Kungl Balettens Höstafton på den Kungl Operan tisdag den 13/11 kl 19.30!


Hoppas du får en trevlig kväll


Så himla kul jag gillar balett (man är ju inte fjolla för inte...) och Lars är dessutom Ledig liksom jag den kvällen!

*GLAAAAD*


Man skulle varit kändis

Reportern får böta 20 000 kr

Döms för vattenattacken mot statsministern "Ballar av stål"-reportern tvingas betala 100 dagsböter à 200 kronor. Är det rätt att reportern får böta för vattenattacken?


20 000 i skadestånd för en vattenattack..
Våra  hundvakttjuvar som jag nämnde om i min tidigare blogg fick drygt 300,- att betala åt oss i skadestånd..

Då var det inte frågan om nån stackars liten vattenattack!

De stal saker, de hade sex överallt och de hade okända människor i vårt hem, grisade ner precis överallt och sist men inte minst inte ens ett förlåt eller en ursäkt..

Nej nej nej samhället blir bara värre och värre.

En kollega till mig sa så här till mig häromdagen:

"Vårt barn har fria tyglar här hemma hon får göra som hon vill, dagis får ta hand om uppfostrandet.
Det blir deras problem nu när hon ska börja där....."


JÖSSES!!   Hoppas det barnet inte får några syskon...

Vilken jäkla förälder..

Deras dotter kommer säkerligen inte att nöja sig med lite vatten på en statsminister.


Våra hundvaktstjuvar önskar jag allt ont och 30 % i dricks på det onda.


*Puh....  nu fick jag spy lite galla oxå!*

Min nya blogg

Lisa har hjälpt mig med headern, jag hade en fin bild från Tavelsjö som jag ville ha med men som ni ser blev det en annan bild men jag måste ju få visa den fina bilden som var på förslag i alla fall.

image27

Projekt man sätter igång

Men som man bara MÅSTE fullfölja..
Ett sådant projekt håller jag på med just NU!

Vi bor i en hyresrätt med mycket eftersatt underhåll. I stort sett alla lägenheter har fuktskadade badrum.
Jag har rengjort väggar/kakel ifrån svartmögel några gånger.
Igår var bovärden här och tittade på vårt badrum.
"Citat"  - svartmögel är inte farligt det kan man tvätta bort, det kan lukta lite.. men vi åtgärdar inte det idagsläget för det är stambyte på gång och då tar vi alla på en gång..

Jag frågade då om det var OK att ta bort badkaret och hitta en massa fynd och rengöra under och på väggarna i badrummet. Ja självklart är det ok, men tänk på att lyfta rätt så inga rör spricker.

Så för en stund sen började jag..  och lyfte upp badkaret på högkant. Blev förvånad hittade inte så mycket som jag trodde men äckligt är det ju..
Sprayade på en massa rengöringsmedel och nu verkar det en stund, ska köpa mer och spola rent.

Men detta projekt är ett typiskt - man måste fullfölja det - annars kan vi inte duscha eller bada..

Och JAG duktiga LUCAS tar tag i den saken medans min man SOVER..

Allt är sig likt hos oss..

Sovit rätt gott inatt..

svamlade av sömnpiller

men i övrigt så har jag inte i alla fulla fall gått ute naken mittinatten - hoppas jag..

image26

Vågar du titta under ditt badkar??

Våra muminmuggar

Vi samlar på muminmuggar, här är bild på de vi har.
Saknar några enstaka de äldre som är svåra att få tag i.
Vi beslöt tidigt att INTE samla på tallrikarna, barnmuggarna och kannor m.m.
Det är ett samlande som kostar oss enhel del.
Men det är vårt lilla pensionssparande.

Har du muminmuggar? 
Kaffet blir gott i de..

image19
image20
framsidan
det är de vi har i dagsläget!#####################################################################################

Dessa saknar vi....
däremot:


Kanske nån fler som jag missat..

Nödkakan

misslyckades, trots att jag provade med tandpetare och den visade att kakan var klar så nu när jag skulle stjälpa upp den så var det smet och klet..
Lägger in gamla inlägg från förra bloggen

så ibland kan det te sig lite skojigt

För det står ju dagens datum på inlägg som jag sätter in hit från den förra och de inläggen kan vara månader gamla...

Vi var ute i lördags

Jag och min man, vi festade loss träffade systerIGOR och PABLO och ROGER och en massa annat löst folk.
Vi hade skoj blev för berusade men kom oss hem ändå.
Söndagmorgon vaknade av att Linuz gnällde, dags att ta ut honom och göra lite nytta.
Fredrik och Milton kom med blomma till tanto och vi åt glass och drack kaffe.
Här kommer lite bilder..

image175
Lars i KILT!

image176
Jag i kilt och en socka nedhasad....

image177
Flaggstången kom upp med flaggan i topp! Flaggdag = bröllopsdag

image178
Min man är så läcker och manlig och det bästa av allt - han är MIN!
Man kan inte låta bli att gilla min Lars! Puss på dig!

image179
Hmm Fredrik, jag fångade dig på bild - nästan utan kläder  Milton är på klädd och kolla in Vårat Gods har fått mer och mer på väggarna.
Jag klättrade upp på taket för vi la på ny takpapp eftersom marodörer varit framme..
image180


Författarskap

Jag gillar att skriva, det tror jag allt att ni fattat.

Jag har skickat in ett antal inlägg, berättelser ur livet och man kan säga att ca 80 % av det jag skickat in har publicerats!
Det kan vara allt ifrån en liten insändare till en berättelse om mobbningen jag utsattes för i skolan eller som när jag skrev små berättelser om hur jag gjort bort mig till veckotidningar.

Känslan när man köper tidningen och ser att det JAG skrivit blev publicerat, känslan när man får en utbetalningsavi hemskickad för nåt man skrivit! Så euforiskt!

Jag är en *periodare* i skrivandet, 1994 skrev jag som mest! Minns att jag i genomsnitt fick 400,-/månaden det året i intäkter, vilket då var rätt bra. Och min självkänsla steg upp mot höjder.

Jag kan lätt sätta in mig i olika situationer och skriva om det så som att jag själv upplevt det.

Jag är en kille, tycker själv att jag är mer maskulin en feminim, men det är upp till andra att tycka. Jag skriver mest åt veckotidningar och hade t o m ett anställningsnummer åt Hemmets Journal.

Alla alster har jag samlat i en pärm, och ibland kan jag låta folk läsa i den.
Det roliga är att folk känner igen att de läst det jag skrivit och minns det! Med andra ord har jag berört nån.

Självklart var jag ju tvungen att testa att skriva en erotisk novell, skickade den till Lektyr, den publicerades och jag fick 600,-! (1992) - jag trodde inte mina ögon! Lite fantasi - papper, skrivare och porto och jag tjänade pengar!
(Har skickat in 7 erotiska noveller av de blev 5 publicerade - bra odds!)

Dikter jag skrivit har aldrig blivit publicerade! Ändå kan jag tycka att jag skrivit en del fina.

Men jag gjorde som så att jag köpte en veckotidning, lusläste den och tänkte vad köper den här tidningen?
Skrev sedan något åt just den tidningen som på beställning.
Nästa tidning nästa lusläsning osv.

Självklart var jag tvungen att lägga in titeln författare i telefonkatalogen!

Nu är jag nog mer hobbyförfattare och nästan en rolig bloggare.

Nej ska ju jobba idag så bäst jag surfar vidare i min jakt på dagens internet läsning.

Ha en bra dag/kväll/natt whatever

Kram

Lucas

Krig i Sverige

Igår innan jag somnade så läste jag en novell i senaste Allas Veckotidning.
Brukar läsa lite så att jag ska somna.
Den berörde mig, jag tror den hette nåt liknande som
*Jag vet att du älskar mig*

Handlar om en pappa som förvägras träffa sin son pga bitter mor.
För att vara en *kvinnoveckotidning* och publicera en novell ur en mans synpunkt om hur han förvägras träffa sin son, skriven om känslor besvikelse och till slut.......  ja ni måste läsa den!

Alltför ofta skrivs det om pappor som överger sina barn, ensamma mammor som får ta hand om *ALLT*
Ibland skrivs det om barnens situation, sällan om pappans situation.

Hur många "krig" pågår det inte i Sverige pga bitterhet och egoism?
Svälj er stolthet och strunta i att slänga ur er spydigheter om än det ena eller det andra. Både till varandra och barnen, skärpning!
Ja de största offren i denna massaker är ju självklart barnen.

Det låter så bra när man ska skiljas som vänner - vi ska umgås för barnens skull.

Så snart nån hittat en ny så blir det fejder.

"Jaha så lätt kom du över det"..    eller       "Barnen behöver inte nån fler förälder"

En mamma är alltid mamma
en pappa är alltid pappa 
de nya i familjerna är ofta bonusar men kan aldrig ta ens plats.

Skitsnacket som kommer - det förlorar ju den som pratar skit på i långa loppet.

Hinder på vägen inför ett möte kan man alltid komma till skott med,
nej han/hon vill inte träffa dig/har kompisar nu/
Men vi ska ju till mormor/ Herreguud skulle ni ses den här helgen vi som planerat.../

Eller man kommer till en låst dörr och ingen är hemma.

Hämtning/lämning av barnen sker på ett onaturligt sätt
- barnen står på en p-plats ensamma för föräldrarna vill inte ses,
ena föräldern lämnar på dagis/skola den andre hämtar barnen på dagis/skola.

Barnen får förmedla än den ena eller den andre informationen.

Man har skyldigheter och rättigheter som förälder.

Skyldigheterna känns som ekonomiska, underhåll, presenter......


När man betalar underhåll till den ena föräldern så är ofta läget som följer:

Den som får underhållet får också barnbidraget, eventuellt bostadsbidrag och har ev. en ny i sitt liv med inkomst. Man känner bitterhet över att försörja sitt ex och dennes nye partner,
för underhållet går sällan enbart till barnet/barnen.

Hur många ensamma föräldrar går inte ut den 20:e när barnbidraget/underhållsbidraget
och bostadsbidraget kommer eller köper sig själv nya kläder??

Den underhållsskyldige ska betala varje månad, begär man avdrag för umgängesrätt så blir det sura miner.
Man betalar resa till och från den andre föräldern,
sen ska man agera *Nöjesförälder* och bara göra roliga saker som kostar.
Träffas man sällan får man inte tid till det vardagliga.

Barnen kommer kanske halvklädda till den andre förälderna så man får fara och köpa en ny jacka, för att har man fått barnet till sig så vill man helst inte fara dit igen och hämta nåt för att få en massa skit.

När barnen är hos en så ringer den andre föräldern till barnens mobiler i ett och undrar om det går bra?
Stör och ger barnet dåligt samvete för att den andre föräldern sitter ensam.


Rättigheterna är mer egoistiska Jag har rätten att träffa MITT barn/MINA barn.

Hur många vet att, om man förvägras rätten att ha umgängesrätt så kan man förlora vårdnaden?
Eller tänk tanken att man avlider då kommer "rätten" att få bo hos den förälder som man knappt känner till stånd!

En när och kär avled, pappan skulle kunnat få ha vårdnaden om barnet, om han velat, de hade inte setts nånsin!
Han avböjde, hade ny familj, men han kunde lika gärna sagt att han vill ha barnet och barnet hade fått flytta långt bort och börja ett nytt liv i en ny familj,.

Så ge barnen rättigheten att träffa/lära känna sina föräldrar, för om man vill så kan man.

Naturligtvis finns det undantag - övergrepp, droger och missbruk, psykosociala skäl men att träffa sina föräldrar ska inte förhindras av egoistiska skäl.


Skulle någon känna sig utpekad genom denna skrift/Blogg, så var så god, jag hoppas det ger en eftertanke.
För den är inte riktad till mina barns förälder, detta är för vanligt överallt i världen.

Detta krig som pågår pågått kommer att pågå så länge kärnfamiljerna upplöses.

En lycklig skilsmässa finns sällan annat än i ens fantasi.

De flesta barnen vill ha bägge sina föräldrar, boende i samma trappuppgång och kunna fylla år, konfirmeras, gifta sig, visa upp sina egna barn för bägge sina föräldrar utan att de ska känna skuld gentemot någon.

Bloggar på morgonen innan jag ska jobba..

Vi samlar och hamstrar

117971-61
Ja vi samlar på de mest konstiga saker, jag på statyetter, Lars på glas och porslin.
Han gillar blå pyro, elonglas och helst vill han ha 24 av allt.
Mine glasen är mina, samlar på grön och blå, fick såklart en vit skål till jul..
Vad samlar du på??

Min farfars konfirmationsbild

117971-74
Årtal är ganska så okänt men troligen ca 1925.
Platsen är Malax kyrka i Finland och min farfar är mannen i ljus kostym tredje från höger tredje raden nedifrån.
Fick detta foto av hans bror Harald.
Min farfar hette Elmer Lund. Han stupade i kriget 1940 INNAN min pappa föddes.
Han var timmerman och frisör. Han försvann och återfanns aldrig.
Så vad han var för en man är bara vad man kan ana..

Bröllopsbilder

Bröllopsbild
117971-23

Min mor och far
Min man och jag

Härliga tanter

Min pappa har fotat har skannat in bilden så därav kvaliten, men den är underbar

image165
Rauha, Lyyli, Sisko och Tyyni heter dessa härliga gummor, tilläggas bör att det är inte påsk och Lyyli var min farmor och de andra är hennes syskon

Skålungar eller kuppikakarat

image150
Detta är arvegods, min farmor Lyyli och hennes tvillingbror Tyyko.
Kul bild och undrar vem som kom på iden att sätta barnen i skålar?
Har jag haft kannibaler i släkten typ 25 999 år tillbaka i tiden?

Nåja fotot är som du ser fastklistrat på glas.

Listdags snodde den av Metall-Malin

Hon har liks snott den nånstans..


Tio första:
Första bil:
Saab  v4 1978-ÅRSMODELL
Första kärlek: Maria - vi var 4 år och gifte oss begärde skilsmässa när jag var 26..
Första semester: Sverige med båt från Vasa i Finland till Järna 1969
Första jobb: Domus Södertälje
Första piercing: hål i örat som 15-åring
Första konsert: Monsters of the Rock Råsunda 1984? 1983?  AC/DC-MÖTLEY CRUE-VAN HALEN
Första fylla: med kompisar, 13 år
Första "gången": Var 22 r 10 mån 3 veckor..svår att få omkull eller hur det nu var?

Första lägenhet: 1a Geneta på 34 kmv 
Första husdjur:
Katten Mosse jag var ca 5-7 år?

Nio sista
Sista alkoholdrycken: Rom och cola på nyårsafton 2006
Sista bilfärd: Ikväll med Lars och hundarna.
Sista filmen du såg: Shortbus i måndags
Sista ringda telefonsamtal: Syrran idag
Sista bubbelbadet: Igår kväll med mandeloljaskum
Sista spelade cd: Peter Jöback fick den i julklapp av min dotter
Sista gången du grät: Nu är det ett tag sen kanske 2 veckor?
Sista måltiden: Salladen jag gjorde idag med ost/sojakorv/grönsaker

Sista spelade låten: Peters nån fr Cd:n

Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Jo dvs vi är kompisar nuförtiden
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja kan bli det ofta men det går över lika snabbt
Varit på tv? Jo åtminstone 2 ggr
Fått ditt hjärta krossat? Yes riktigt ordentligt flera gånger
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Säkert intalat mig själv att jag älskat personerna
Busringt till nån? Ja - huvva
Stulit något: Ja var snattare som barn..  usch nu får jag skämmas


Sju saker du har på dig
1.
Tubsockar grå
2. Svart t-shirt Västerbottens-kurir tryck
3. Lewis jeans
4.
Vita frontkallingar
5.
örhängen
6. klocka
7. vigselringen

Sex saker du gjort idag
1. varit på IKEA
2. Lagat mat
3. Hängt tvätt
4. Sorterat kort i datorn

5. Varit på hundpromenad gånger många
6. Frossat pepparkakor


Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning)
1.
Mina mobiler
2. Dator och internet
3. Soffan
4. Eu-mopeden
5. Skinnjackan och skinnbyxorna såklart!


Fyra personer du kan berätta allt för (ingen speciell ordning här heller)
1.
ACE
2. AGNETA
3. MARIA
4. LARS

Tre val
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör
1. Se till att ingen ärver mina skulder
2. Skratta gråta och leva

En sak du ångrar
1. Hade gärna haft insikt om min homosexualitet tidigare

FAVORIT?
Färg:
Limegrön  nää  Blått
Plats: Sandstrand gärna nakenbad
Fordon: Eu-mopeden
Djur: Hund och papegojor
Affär: IKEA
Serie: City-Akuten
Café: Kondis var som helst bara de har chokladbollar och gott kaffe
Skor: Just nu mina svarta (sköter skor urdåligt!!)

BRUKAR DU?
Titta på dig själv i spegeln:
Mindre och mindre ju fulare jag blivit.
Gnälla: Massor jaaa är en gnällspik
Skrika:
Ja det kanske jag gör mindre nuförtiden
Sova: Ja, periodvis oroligt men somnar lätt har visst börjat snarka också...
Drömma mardrömmar: Många krångliga och alltför ofta med nära som dött
Drömma sexdrömmar: Joo vaknar då ofta med erektion  - men det var mer förr sexdrömmar alltså ;-))
Försöka vara annorlunda: Jag vill nog vara mig själv
Klä dig i svart: Ja faktiskt ser väl smalare ut då:))
Hata folk: alltför lätt är långsint
Lita på folk: Nä men har alltid varit godtrogen nu är det nog sällan jag litar på någon..

NÄR?
Åt du senast:
Ca 3-4 timmar sen
Läste du en bok senast: ca 1 vecka sen (julklapp)
Var du på konsert senast: wow, det var i oktober Jari Sillanpää i Stockholm
Köpte du något senast: IKEA idag, gosdjur 2 råttor till hundarna och 3 vita lakan
Sjöng du senast: Jag tror igår till min mp3spelare när jag promenerade
Klagade du senast: Säkerligen idag

VEM?
Saknar du:
Stig tänker jag en hel del på en vän från förr i världen - ingen kontakt med nuförtiden
Rörde dig sist: Min man  eller hundarna borde det vara
Kysste dig sist: Min man
Gjorde dig riktigt glad senast: Agneta
Fick du sms från senast: Lina  systerdotter

HAR DU?
För många vänner:
Nej, jag är ganska ensam - de vänner jag har bor så långt borta 
Färgat håret: Yes ofta, men har tänkt sluta med det nu inte gjort det sen i augusti.. (januari nu)
Brutit några ben: Inte än
Några piercings: Bara öronen, men tatuering
Egen dator: Yes
Gjort bort dig rejält: Ja huvva nöp en okänd i rumpan trodde det var en kollega men det var en kund i butiken.. en man.. men jag skyller på att jag hade feber..
Bra självförtroende: Dålig självkänsla, men tycker jag arbetar bra - känner att jag kan mitt jobb
Kysst någon: JA!
Sagt "jag älskar dig" till någon idag: Nä tror ej jag sa det vi sågs så kort stund idag..
Blivit kär i någon på nätet: Hade ett förhållande med en man som jag fann på nätet  - en stor passion...


ÄR DU?
Förstående:
Jo jag tycker då det
Osäker: ja inför nya människor men går fort över
Intressant: Nää  men jag bjuder på mig själv..
Hungrig: Sällan - har dålig aptit
Smart: Ja är nog som folk mest
Barnslig: ja pinsamt barnslig med barn.. mina tonåringar skäms för mig..
Pratglad: Ja väldigt
Blyg: Mycket fast folk tror ej på det
Glad: Nästan alltid
Ledsen: Ibland men mer och mer sällan.
Arg: mindre arg nuförtiden
Svår: Ja-a vet inte riktigt - ibland kanske
Lätt att förföra:Ja en riktig slampa var jag ett tag men nu är jag trogen och sällan villig hihi
Bra på att ge komplimanger: Ja  försöker men ger aldrig falska såna
Bra på att få komplimanger: Ånej!!  *jag ritar så fult*

ANTINGEN ELLER?
Katt eller hund:
Hund
Vitt eller svart: svart
Varmt eller kallt: kallt (men inte snö osv..)
Vatten eller land: Vatten
Musik eller tystnad: Tystnad
Bok eller film: film...
Leva eller dö: Leva först men det blir spännande om man träffar nån sedan...

DRÖMMAR OM FRAMTIDEN?
Jobba eller plugga:
Färdigpluggat nån kurs kanske - jag vill tjäna pengar!
Rikedom eller skuldsatt: Kommer aldrig bli skuldfri - är shopoholic...
Lägenhet eller hus: Vill bo i hus med många rum och plats för djur
Hemmaplan eller resa: Vill gärna resa runt i världen
Singel eller upptagen: Hoppas jag får ha min man och eftersom jag är äldre så ska jag dö först
Slit eller släng: Inget slängs *kan vara bra att ha* fast ibland så gör jag räider och sen köper jag bara nytt.


Jag och min dotter

Jag och min dotter
I dag ringde Helene så där bara helt apropå! Jag blev så glad!
Hon hör av sig och egentligen vill hon inget men hon vill ju bara prata med mig.
Hoppas det håller i hela livet.
Att hon ringer bara - och säger hej pappa!

kram på dig min dotter
Från din pappa

Helenelund

image105

Har du varit till Helenelund?
image106
Hon var hit och hade det rätt stormigt..
Men glad ändå!

Mormor Signe

1912-11-02   - 2005-09-17

Saknar mommo ofta, vi hade en speciell relation. Vi ringde till varandra rätt ofta och småretades med varandra. Hon tyckte sig ha rätten att säga saker rakt ut, för hon var ju gammal.
Men världens humor - snäll var hon och hon hade ett rätt tufft liv.
Hon fick 5 barn, blev ensam  1963 och när jag minns hennes bostad som hon hade, så var det i ett gammalt trähus med flera bostäder, litet av radhuskänsla. Hon hade toalett, vedspis och oljekamin.
1 rum och kök. Hennes hem var alltid öppet för nära och kära och hon bjöd på *kaffegotta*.
Det var bullabitar i en mugg med massor med strösocker, man hällde på kaffe och sist mjölk och man rörde om och åt. Gott!
När Patric föddes hennes första barnbarnsbarn så sa vi till henne att göra det åt honom, förväntansfulla skulle vi få se honom njuta som vi gjort - nej han spydde upp allt!
Mommo var rolig och man tog gärna med sig vänner till henne och hon skulle spå oss i kort.
Alltid såg hon en resa med båt, kärlek och jobb (Jag bodde i Umeå, hon i Vasa och jag var ju på besök hos henne och skulle med Vasabåten hem till Umeå, jag var ledig och skulle hem och jobba..)

Eller när man kom dit och visste att hon inte diskade så himla bra, så man tog och diskade sin kaffekopp lite extra innan hon serverade kaffet, när hon hällde upp så bytte hon kopp med mig och sa att jag fått en sprucken kopp  *ler*.

Ell den där gången när hon var på toaletten och kissade - kom ut förskräckt och sa att hon tappat sitt guldörhänge i toastolen och hon hade kissat, jag tog en engångsmugg och öste ur toalettstolen sakta och rätt äcklad ändå. När jag var nästan klar hittade hon örhänget på golvet...

Ja-a mommo du var kul och vi hade skoj och jag saknar dig ofta!
Men du var sängliggande sista åren och det sista du sa till mig var
"När ska du sluta med de där dumheterna och börja med kvinnor igen".
Jag tappade hakan, trodde ej hon visste.
Men nån hade väl skvallrat eller tror du hon hade sett det i spåkortena?

image148
Mommo kl 04.00 på morgonen dricker kaffe, hon har klänning på sig och ovanpå det sitt nattlinne.
Vila i frid mommo! 
Du vet att du kommer att träffa mig när det är min tur och då kommer du säkert att ha nån kommentar åt mig typ - du slutade aldrig med dumheterna fast jag sa åt dig!

Kram Mommo från ditt barnbarn Jari

Våren 1974

Det är min mammas kusin Damaris West som fotograferat oss på Mormorssysters Idas trappa
Kortet är från 1974 samma år som vi flyttade till Sverige.

image166
Jag, min bror Vesa och lillasyster Monica
(Kolla in mitt armband!)

Tjuv och tjuv ska du/ni heta

Herreguuud!
Gissa om man blir förvånad??
Nån har varit på tanto och grävt upp nyplanterade blommor och tagit de! Vi fick en solros till bröllopsdagen av Fredrik och Milton den tog de också..

RESPEKT??
 Vi har haft lotten sen i oktober, hittills har de förstört vår grind, rivit loss takpapp på stugan, saboterat dörren, klippt sönder gallerstaket, klottrat på väggen, slängt in glas på tomten (vi har hundtassar så mjuka som springer där), och nu stulit blommorna..

FYYY!!!  Hoppas du/ni har fått en god natts sömn.

image218
Solrosen som stals...

image219
perennerna vid dammen försvann
image220

Tur att de lämnade kvar dammen...

Tanto innan och nu

Kan ju va skoj att se skillnaden

image241
Detta var oktober 2006, de flesta reagerade och frågade om vi skojade om vi verkligen köpt oss ett skjul..

image242
Jag målade den ganska snabbt - jo du läste rätt JAG MÅLADE...

image243
Lisa och Lotta målade tredje omgången här har Lars satt in fönster

image244
Och så hur det ser ut idag

Visst har det skett lite ändringar och
JAG HAR HJÄLPT TILL JAG OCKSÅ!!!!

4 generationer - alla borta

4 generationer
Detta är 4 generationer från vänster Patric, Carina, Juhani och Lyyli

Patric min systerson
Carina min syster
Juhani min pappa
Lyyli min farmor

Tragiskt nog så är alla döda.
Patric dog 15/10 2004
Carina dog 5/10 1991
Juhani dog18/12 2003
Lyyli dog 18/9 2003

Alla har tillfört mig något 
man inser att varje individ som finns är unik
och kan aldrig ersättas av någon annan.

Men jag hade gärna haft kvar dessa
människor ett tag till
för att fråga och säga 
allt som jag aldrig hann fråga eller säga

Skjut aldrig upp något tills morgondagen
för då kanske det är försent..

Hundutmaning

-Var är hunden född?
Jezzie:
Hedemora
Linuz: Murbräckans kennel

-Hur många halsband och koppel har hunden?
Jezzie: :
 Halsband: många  Koppel: många ca 4-5
Linuz: Halsband: 3  Koppel:   3

-Hur ser hundens förhållande till vatten ut?
Jezzie:
Älskar att bada ute, dyker ner från bryggan som värsta simhoppare, badkar? Nää nää..
Linuz: Badar i badkaret men ser ut som om måste jag?  Ute? Inte upplevt med oss än...

-Har hunden några "kläder" (täcken eller liknande)?
Jezzie:
Nej! Hon skulle skämmas ihjäl (tikskydd vilket är så förnedrande)
Linuz: 1 tröja från Rusta som har provats 1 gång

-Har hunden något speciellt kännetecken som skiljer den från andra hundar av samma ras/färg?
Jezzie:
Hon är den ende 7 rasiga hunden och är alldeles unik på alla sätt
Linuz: näe en typisk cockervalp

-Hur reagerade resten av flocken (tvåbenta och fyrbenta) när den nya hunden flyttade in?
Jezzie:
Hon var vår nya första familjemedlem, de tvåbenta blev förälskade de sa bara klick klick klick
Linuz: Jezzie blev glad men sen less det är ju en otröttlig lekkamrat, de tvåbenta förälskade sig först men nu känns han som ett yrväder som gjort vår tillvaro till uppochnervända världen

-Vad är/skulle vara den bästa belöningen hunden kunde få?
Jezzie:
Frolic 51470 kilo
Linuz: 1245690 bollar alla gula med smilgubbar

-Vad är det bästa hunden vet?
Jezzie:
Rulla runt i snön och nosa runt runt  eller dyka ner i ett ko-urindike
Linuz: Bollar BOLLAR !!

-Vad är det värsta hunden vet?
Jezzie:
Dammsugaren eller tappa i badkar vatten
Linuz: När vi går till jobbet och posten hamnar i cykelkorgen onåeligt

-Har hunden någon alldeles speciell egenhet?
Jezzie:
  Hon känner igen billjud, vet vilken som är vår, kanske pga yyylande fläktrem?
Linuz: Älskar veckotidningar med mycket skvaller.. urskiljer annonserna sliter de i småbitar

-Något hyss som hunden pysslar med?
Jezzie:
Rullar sig i smuts när hon är nybadad!
Linuz: Äter post!

-Var sover hunden på natten?
Jezzie:
Utanför vår sovrumsdörr
Linuz: nära Jezzie på samma plats eller i sin bädd i köket

-Vad får hunden för foder?
Jezzie:
Pedigree pal
Linuz: Royal canin

-Vad tror du skulle vara hundens drömtillvaro?
Jezzie:
Frolicpark med 20 busiga hundar
Linuz: Bollhav med 14 bollkastare

-Hur reagerar hunden när den får några dagars vila?
Jezzie:
Hääääärligt!
Linuz: Va?  Näää inte jag inte

Fick denna av Nillasdagar   http://nillasdagar.blogg.se/

Alla mina arbetsplatser

Barnvakt - många olika uppdrag när folk var på dans etc.
Virkare/Bettlare - sålde grytlappar jag virkat samt tiggde tomma spritflaskor
Jultidningsförlaget - sålde jultidningar
Saab-Scania Södertälje - praktikant - kontorist
Ica Hovsjö - reklamutdelare
Domus Södertälje - affärsbiträde
Karolinska Institutet - försöksperson - alkoholforskning
Lantbruk/minkfarm - mink, gris, höns, rävskötsel,  avbytare, trädgårdsarbete
Konsum Grusåsen - affärsbiträde
Konsum Erikshäll - affärbiträde extraknäck
Konsum Brunnsäng - affärsbiträde, gruppledare, stf butikschef
Svensk direktreklam - reklamutdelare
Obs! Interiör Vårby - affärsbiträde
Saab-Scania Södertälje - montör på chassi
Firma Lenni Back Malax, Finland - butikschef på lanthandel
Konsum Hölö - butikschef
Konsum Hällnäs - butikschef
Brandkåren i Hällnäs - deltidsbrandman
Konsum Hörnefors - affärsbiträde
Scan Norrland - charkuterist på kokavdelning, skivavdelning samt lokalvård
Svenska veckotidningar - (Författare många uppdrag)
Tupperware - hemförsäljare
Mathörnan i Hällnäs - affärsbiträde
Blodbussen - blodgivare
Perssons Möbler - dekoratör
Konsum Vindeln - affärsbiträde
Gruppbostäder i Vindeln - vårdare, pers.ass.
Linneparken i Lycksele - vårdare
Friluftsfrämjandet - kassör och 1 år ordförande
Hällnäs Karusellen Dagis - lokalvårdare
Vindeln Dagis - pers.ass.
Ica Slipstensjön - affärsbiträde
Vindelns kommun - Kontaktperson
Hällnäs - pers.ass.
Vindelns kommun - (olika uppdrag) - pers.ass.
Folkets hus i Hällnäs - bartender
Fritids i Hällnäs - vik.fritidsledare
Strippare - gissa det du?
Hemtjänsten i Vindeln - pers.ass.-vårdbiträde, gruppledare
RFSL Umeå - gayjouren, skolinformatör
Backens Servicehus i Umeå - vårdbiträde
Obs! Umeå - charkuterist/kassör
First Prime i Stockholm - pers.ass.-vårdbiträde
Prime Office i Stockholm - kassör, nattportier, reklampackare, ica, favör,
Sannagården i Hällnäs - vårdbiträde, gruppledare
Vindelns kommun - Kontaktperson
Delgivningsspecialisten - delgivningsman
Stryckselepalt - paltrullare
IT-centrum - affärsbiträde, fibersvetsare
Korttelimenu - databehandlare
Konsum Överklinten - vik. butikschef
Hemtjänsten i Hällnäs - vårdbiträde
Bemanningsenheten i Vindeln - vårdbiträde, vårdare
Almagården i Vindeln - vårdbiträde
Västertorps gruppbostad - vårdare
Karolinska Institutet - donator
Primecare - pers.ass.-vårdbiträde
Axelsbergs servicebostad - vårdare
Hägerstens stadsdelsnämnd - kontaktperson
Marknadsundersökningar - deltagit i gruppdiskussioner  åt olika företag
Västertorps Gruppbostad - Arbetsledare

Veckotidningar, dagspress m.m - författare

(Skulle nån jag känner komma på fler jobb jag haft som jag glömt/förträngt  så skriv det till mig och skulle nån arbetskamrat hitta mig här så skriv gärna..)

Bakafton

Blev ivrig på¨att baka när jag såg lizaloops bak idag.
Nej nej inte alls så..
Funderade ett tag vilken kategori jag skulle lägga detta inlägg i - Bakafton...hmmm  erotik eller recept??

Kollade i min receptpärm.. jo det är inte så uppäggande men det blev recept..Hittade detta:

image10

Började ivrigt vispa när jag fick en maning av min man Lars att läsa receptet ordentligt.. Missade att skilja äggulor och vitor åt.. Det blev inte nödmat i Finland utan katastrofbak i Östberga.
Jag fick byta receptet till sockerkaka....

När den var klar och i ugnen så var jag ju tvungen att ta till det andra receptet ni vet *nöden har ingen lag*

Så jag tog
image11

och


hade ju denna

redan framme

och fixade smeten och in i
Nu återstår det bara väntan och såklart

image17

Tur vi har diskmaskin.

Tantoskapelser

Så ser dammen ut sen marodörerna var dit...

image6och innan dess...
Här var flaggstången  nu omkulltippad, ihoppackad i ett förråd...


Men i somras vajade flaggan

Sovmorgon

Jösses, jag har sovit hela natten, men med hjälp av sömnpiller och ingen hangover.
Vaknade ca 0930.

Men vilka mardrömmar jag har i korta drag har tappat bort en resväska med mina saker i ett omklädningsrum, varit på kryssning med min chef och flera arbetskamrater i drömmen på kryssningen grät och grät jag och min chef..
Jag träffade Jonas Gardell och vi kramades och jag lovade komma på hans föreställning i Finland.

Jag shoppade 3 godisbitar i taxfree på båten och det var nåt finskt godis liknande dubbeljapp och jag tog 3 olika sorter, betalade med en 500 kr sedel och fick 360 tillbaka, jag tyckte det var dyra godisbitar.

Men nåja de var i resväskan som försvann så jag fick aldrig njuta av de heller..

Sen jag vaknade har jag: varit på promenad med hundarna i ett höstlikt Stockholm.
Ätit frukost, käkat lunch och sett på inspelade Grannfejden..

Lars springer omkring naken just nu (nej nej nej jag ska INTE lägga in en bild på det!) han ska tvätta sin morgonrock och han var överraskad av att jag rengjort tvättmedelsfacket i vår tvättmaskin...

Se så glad han är...

Somnade inte förrän ca 05,50

Åhhh så trött jag är nu.
Jag ska ha möte på jobbet och sedan avskedskaffe för en personal.

Dricker kaffe nu, ätit risgrynsgröt jag gjorde i ugn i natt.

Har ont i magen nu.

Tur jag är ledig resten av veckan.

Kram från en trötterLucas

image2

hittade denna kaffekopp hos nån.. stal den utan dåligt samvete vill ni anhålla mig så sover jag gärna i egen cell
och kan dela den med några snygga fångar.
Gör inget om de utnyttjar mig, polis i uniform får väl hämta mig och sätta handklovar på mig..

Åhhh piggnar till,,,,  *ler ljuvt med glimten i ögat*

Sömnlös

Jag sov som en stock, somnade ca 22.30
vaknade nu 02.00
åt en tomat
sitter här och gäspar
Linuz slickar mina fötter.
Lars sover
Jezzie ids ej komma fram
jag jobbar *bara* 12-19 idag
sedan långledig

hoppas du sover sött just nu.

kram
Lucas


hmm  blev lite sugen på pannkakor... men näää inte äta/göra mat nu.. får glutta in i kylen kanske norpa liten bit kassler  eller en tallrik fil med frukt musli..

Vi träffades

på en Gayfest utklädda..
Idag har vi varit tillsammans i många år har upplevt en hel del kärlek, sorg och äventyr.
Vi kan skratta gott tillsammans och äter gärna gott.

Vi har båda en allvarlig obotlig sjukdom.

SHOPOHOLICISM

Våra Husdjur

Vi har en hund Jezzie

en till hund Linuz

Vi har akvarium

och en himla massa dammråttor...

RSS 2.0