363 dagar kvar

Tills jag fyller 50 år.

Då är mina förhoppningar att jag och Lars är utomlands och ska vara det i 3 veckor, vi ska fira jul, nyår och min födelsedag på annan ort och då helst kanske i Thailand.

I måndags blev jag alltså 49 år.

Blev uppvaktad massor och fick blommor presenter och en massa gratulationer via facebook.

Jag märker att min tid för bloggandet är ganska minimal, jag fotar ej heller något trots fotokurs och hemma ser det ut som 7 svåra år.

Tydliga tecken på att jag håller på att sluta mig i min egen lilla värld.

Så får bara hoppas att det är övergående.

I morse vaknade jag före 06:00  världens migrän, steg upp och tog tabletter samt drack lite kaffe och spydde som en gris. Jag har bara gjort det 1 gång på 1 1/2 år så jag blev förvånad.

När jag var yngre så gjorde det ofta ofta, har migrän sen jag var 8 år och jag önskar inget det.

Njaa förresten några av mina ex och så de som slagit mig kan väl förtjäna ett å annat migränanfall förresten och så all personal på försäkringskassan.


Men det blir nog en bloggpaus nu - kanske.

Kram på er!


3 januari 2011

Årets två första dagar hann jag knappt uppleva. Så fortsätter det i denna takt så har vi snart oktober igen.

Nyårsafton bestod av jobb sedan en kort visit hos Mia där min man var och åt god mat. Jag for hem till hundarna för Jezzie är otroligt stressad av fyrverkerier.
Jag tillät de att sova i sovrummet de kröp under sängen bägge hundarna så årets dammråttor försvann snabbt in i pälsen.

Nyårsdagen blev det arbete igen och det var skoj, jobbade 7-19 på ett gruppboende där jag jobbade första gången inom vården för 15 år sedan. Det var lite konstigt att bli kallad Jari hela tiden.

Det är ju snart 9 år sen jag bytte namn.

Igår var vi till Lycksele och hälsade på Lars släkt, först hos Ann, Tomas och Elwin samt Ängla.
Gulligast var nog Elwin han blev igår 3 månader. Snäll gosse.

Blev bjudna på middag hos Lars syster Inger med familj och det var också trevligt, Lars bror Bengt med familj var där också.

Lars hade med sig massagebänken och de turades om att få massage, fast han gav de kiropraktik och klämde kotor för fullt. En del skrek av njutning och andra av förskräckelse.

Ja då var det bara att bege sig hemåt till hundarna och Tack Lisa o Peter som rastade de.

Idag har jag ledig dag, sonen Robert ska komma tillbaka med fårrden och jag ska skjutsa honom till Umeå.

Jag har planerat en Stkhlmsresa runt den 21/1 och hälsa på Robert o matilda, han vill ha hjälp med att tapetsera ett rum.

Lars fick ett ryck och var på väg att boka en utlandsresa igårkväll, vi höll på och kollade och funderade på att åka runt den 14/1 en vecka men det blev inget av det.

Han har lite panik över vad han ska ge mig i födelsedagspresent. Innan vi la oss så sa han nåt om att föra över pengar åt mig och jag får köpa nåt själv..

Om drygt 1 år fyller jag ju jämnt så då har vi funderingar på att åka till ett varmt land och fira jul, nyår och min födelsedag utomlands. Strunta i julklappar och bara njuta.
Men på ett år kan ju mycket hända så vi får väl se.

Så är livet med oss just nu. Jag sitter i min nattsärk och funderar på vad jag ska ta tag i ..

Finns en del att välja mellan, städa, tvätta, elda, bära in ved, hönsmatning, hundpromenad, klä mig, slöjda, sitta vid datorn, lägga mig och vila eller kanske fylla på mer kaffe i muminmuggen.

Ha det gott mina kära vänner!

RSS 2.0