Presentationen - hmmmm - så feeel!!

HAN BRÄNNER HELA LÖNEN - OCH LIKA MYCKET TILL


Lukas tjänar ungefär 22.000 i månaden. Han gör av med över 44.000. Lyxfällans experter är ense: på grund av sitt osunda shoppingbeteende riskerar Lukas både sin egen och maken Lars hela tillvaro.


- Mitt mål i livet är inte att dö med 2 miljoner på banken, utan med 2 miljoner i skulder, säger Lukas.

Tillsammans med maken Lars ägnar han sig åt ett hejdlöst shoppande av mat och prylar, prylar, prylar. Deras hem är alldeles belamrat av allt från teknikprylar till loppisfynd. Problemet är att Lars faktiskt har råd att spendera mycket pengar, medan Lukas inte har det. Med 800.000 kronor i skulder och inga tillgångar är hans ekonomi på väg att gå käpprätt åt skogen.


Lyxfällans experter Lasse Hellström och Elisabeth Fogelström konstaterar snabbt att Lukas beteende inte bara kommer att köra hans ekonomi i botten, han riskerar också sin och makens relation. För att rädda situationen börjar Lasse och Elisabeth med att klippa Lukas kreditkort. Alla tolv stycken.


Möt programmets nya ekonomiexperter:


Lasse Hellström har ett förflutet som ekonomichef på flera stora företag och driver nu sitt eget företag Fidelis Holding. Hans starka sida är att se helheter och möjligheter hur stora problemen än verkar.


Elisabeth Fogelström är rekryteringschef på Svensk Fastighetsförmedling. Hennes styrka är ett öppet sinne och att vägleda och entusiasmera.


Avsnitt 3 av 6.


Kommentarer
Postat av: Lizaloop

hi hi hi! jag längtar tills på torsdag!

2008-09-27 @ 17:05:57
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Ice Lady

ha ha ha ha... Ja, det där lät ju inte bara LITE tokigt... Men förhoppningsvis är programmet mer rättvisande - och framförallt - vi andra VET ju sanningen! ;-)

2008-09-29 @ 17:56:43
URL: http://icelady.blogg.se/

Respons tack!:

Ditt vackra Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0